Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Thermische olie

PURITY FG VOEDSELVEILIGE THERMISCHE OLIE

De PURITY FG voedselveilige thermische olie van Petro-Canada is een hoogwaardige, niet giftige en stankvrije warmte-overdrachtsolie met een buitengewone thermische en oxidatiestabiliteit en een zeer efficiënte warmtetransmissie.

Petro-Canada produceert volgens het gepatenteerde HT Purity Proces. Door dit proces wordt een 99,9% zuivere, glasheldere basisolie verkregen. De thermische olie is samengesteld uit deze basisolie en speciaal geselecteerde additieven.

PURITY FG thermische olie biedt zeer hoge thermische efficiency voor systemen met werktemperaturen tot 326°C. Door de baanbrekende samenstelling is de levensduur van de thermische olie langer dan die van concurrerende vloeistoffen, waardoor de operationele kosten – door minder verversingen – verlaagd kunnen worden.

De PURITY FG thermische olie voldoet aan de hoogste eisen in de voedingsmiddelenindustrie en kan eenvoudig ingepast worden in de HACCP en GMP procedures. Het product is HT1 geregistreerd door NSF en goedgekeurd door het CFIA voor toepassing in de voedselverwerkende bedrijven.

Om de efficiëntie van het systeem en de levensduur van de vloeistof te optimaliseren, adviseert Petro-Canada het systeem te spoelen alvorens het systeem te vullen met PURITY FG Heat Transfer Fluid. Afhankelijk van de mate van vervuiling kan voor een bepaald reinigingsproduct gekozen worden, namelijk Petro-Canada Flushing Fluid of Petro-Canada Cleaning Fluid.