Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

KWALITEIT

KWALITEIT

  • Producten
  • Kennis
  • Service

LOYALITEIT

LOYALITEIT

  • Langetermijnrelatie
  • Klant centraal
  • Flexibel

TOEPASBAARHEID

TOEPASBAARHEID

  • Analytisch
  • Probleemoplossend
  • Transparant

MET ONS FUNDAMENT IN 1987 ZIJN WE GEWORDEN TOT WAT WE NU ZIJN: KLT LUBRICATION TECHNOLOGY

Van machineparken in de zware metaalindustrie, de bewegingssystemen in de offshore industrie tot machines in de voedselverwerkende industrie; bij KLT Lubrication Technology komt een diversiteit aan branches en culturen aan de orde. Uiteenlopende werelden, maar alle met een gemeenschappelijk doel: de processen moeten gesmeerd blijven lopen.

Van oudsher zijn we betrokken bij smeertechnische vraagstukken en leveren we hoogwaardige industriële smeermiddelen aan bedrijven in de food- en non-foodindustrie, de binnenvaart, visserij, baggerindustrie en weg- en waterbouw. We leveren voornamelijk smeermiddelen die speciaal zijn ontwikkeld voor speciale toepassingen. Zo brengen we alweer ruim twintig jaar een hoogwaardig schroefaskokervet speciaal voor de binnenvaart op de markt. En sinds 1995 zijn we officieel distributeur (in Nederland) voor Petro-Canada Lubricants, de producent van innovatieve smeermiddelen, specialty fluids en smeervetten.

Met ons fundament in 1987 zijn wij geworden tot wat we nu zijn: KLT Lubrication Technology. Een klein bedrijf, maar met grote kernwaarden: Kwaliteit, Loyaliteit en Toepasbaarheid.

Als professioneel team zijn wij uw schakel tussen product en toepassing en kunnen u adviseren in het juiste product op de juiste plaats. De mensen van KLT vormen een hecht team met een no-nonsense mentaliteit; samen werken aan het beste resultaat voor onze klanten. De korte communicatielijnen zorgen voor een vlotte en efficiënte samenwerking met onze klanten en leveranciers.

Daarnaast kunnen we altijd rekenen op de expertise van Petro-Canada en de flexibiliteit van het op- en overslagbedrijf in Rotterdam.

Als eindverantwoordelijke voor het machinepark wilt u innovatief zijn, de kosten terugdringen en maatschappelijk verantwoorde beslissingen nemen. U bent dan ook continue in de weer op zoek naar kostenreducerende oplossingen zonder dat deze de processen vertragen of op zoek naar de beste middelen om overmatige slijtage aan uw kostbare machines te voorkomen. U wilt niet smeren om te smeren, maar een positieve bijdrage leveren aan de processen van uw organisatie. KLT wil u hierin graag van dienst zijn!!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op