Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Petro-Canada

Al meer dan 30 jaar onderzoekt, ontwikkelt en produceert Petro-Canada innovatieve smeermiddelen, specialty fluids en smeervetten. De basis van al deze producten is een 99,9% zuivere basisolie, waarmee een hoge graad van zuiverheid, duurzaamheid en prestatie wordt bereikt.

Inmiddels levert Petro-Canada ruim 350 kwaliteitsproducten aan bedrijven in meer dan 80 landen wereldwijd en in vrijwel alle sectoren van de industrie, zoals constructie, transport, mijnbouw, algemene industrie, voedselverwerkende industrie, farmacie, landbouw, bosbouw, energie.

Petro-Canada is ook de grootste producent ter wereld van farmaceutische witte oliën.

Petro-Canada wil het beste uit haar producten halen:

Products that Deliver Value
Bij Petro-Canada ligt de focus op de ontwikkeling van tastbare oplossingen voor haar klanten. Oplossingen die apparatuur beschermen, downtime verminderen, productiviteit verhogen en geld besparen

Beyond Today’s Standards™
Gebruikmaken van de beste wetenschap om betere producten te creëren – dat is de filosofie van Petro-Canada – een continue proces van onderzoeken en ontwikkelen en verder kijken dan de huidige ontwikkelingen.

HT Purity Process
Petro-Canada zet het HT Purity Process in om een 99,9% zuivere, glasheldere basisolie te produceren. Het resultaat is een reeks van smeermiddelen, speciaal smeermiddelen en smeervetten die maximaal prestereen.

Petro-Canada exploiteert één van de vijf Noord-Amerikaanse basisolieraffinaderijen die eigendom zijn van Suncor Energy, het vijfde grootste energiebedrijf van Noord-Amerika.


Petro-Canada is a Suncor Energy business
™ Trademark of Suncor Energy Inc. Used under license


petro

Food

Food

Klik hieronder voor een overzicht van onze Food smeermiddelen.

Food

Non food

Non food

Klik hieronder voor een overzicht van onze Non food smeermiddelen.

Non food

Automotive

Automotive

Klik hieronder voor een overzicht van onze Automotive smeermiddelen.

Automotive