Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

U geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Compressor- en Vacuümpompoliën

PURITY FG VOEDSELVEILIGE COMPRESSOR- EN VACUÜMPOMPOLIËN

De vernieuwde PURITY FG voedselveilige compressor- en vacuümpompoliën van Petro-Canada geven een nog betere werkingsgraad en duurzaamheid dan voorheen

De hoge werkingsgraad van de PURITY FG compressor- en vacuümpompoliën kunnen worden toegeschreven aan de jarenlange ervaring van Petro-Canada met formulaties waarbij gebruik gemaakt wordt van een zuivere basisolie die geproduceerd is met het gepatenteerde HT Purity Proces. Dankzij dit proces worden onzuiverheden uit de olie verwijderd die de werking kunnen verminderen.

De vernieuwde en verbeterde PURITY FG compressor- en vacuümpompoliën zijn hoogwaardige voedselveilige smeermiddelen die nu in nog zwaardere omstandigheden en bij hogere omgevingstemperaturen dan voorheen ingezet kunnen worden.
Bovendien bieden deze PURITY FG compressor- en vacuümpompoliën nu een nog betere weerstand tegen veroudering als gevolg van oxidatie.

PURITY FG compressor- en vacuümpompoliën voldoen aan de hoogste eisen in de voedingsmiddelenindustrie en kunnen eenvoudig ingepast worden in de HACCP en GMP procedures. De producten zijn H1 geregistreerd door NSF en goedgekeurd door het CFIA voor toepassing in de voedselverwerkende bedrijven.

De voedselveilige compressor- en vacuümpompoliën van Petro-Canada zijn beschikbaar in ISO VG 32, 46, 68 en 100. Daarnaast heeft Petro-Canada de voedselveilige reeks PURITY FG Synthetic Fluid, een multifunctionele smeerolie op basis van een synthetische olie (PAO) voor compressoren, vacuümpompen en pneumatische en hydraulische toepassingen.